Præsentation for hold

Den korte version: 1 -3 dages kursus  for en gruppe af medarbejdere gør jeres præsentationer mere overbevisende og interessevækkende.
 
Præsentationer en arbejdsopgave, der desværre let kan ende i det lidt rituelle. Ærgerligt, for uanset om der tales til kolleger eller samarbejdspartnere er håbet jo dialog og handling.
 
Gennem en original metodik lærer deltagerne at forberede sig på en mundtlig kommunikationsopgave og opbygger hermed nye vaner. Som iltning, træning og afveksling indgår øvelser fra mange forskellige udtryksområder: Talens, sangens, dramaets og journalistikkens. I løbet af kurset kommer vi igennem dette:
 
Udvikling af sprog og fortælleglæde, kreativitet, stoffets overraskelse, disposition, mental forberedelse, dialog, stemmedannelse, krop, simultan kapacitet, artikulation, vejrtrækning, koncentration, gestik, nervøsitet, kollegial vejledning, udtryk og identitet, den retoriske situations elementer og skabelse af den sociale realitet.
 
Målet er klarhed, udtryksglæde og troværdighed uden anvendelse af retoriske kneb.
 
Lukket kursus med højst ti deltagere. Som regel 1-3 døgn i internat, eksternat eller et antal halve dage, gerne med et par timers opfølgning her på Christianshavn.