Webinar med præsentationstræning

Som global virksomhed kan man ikke bare lige samle en stor salgsstyrke til fælles præsentationstræning, og her kommer webinaret ind som en stærk mulighed. Hvis man bruger det avancerede konferenceprogram Adobe Connect Pro og noget ordentligt udstyr, kan man i en lukket liveudsendelse aktivt involvere deltagere over hele verden. 

Og det var lige hvad vi gjorde for en stor markedsledende, multinational virksomhed, hvor vi præsenterede og udviklede overraskende og utraditionelle præsentationsløsninger, som deltagerne kunne hente inspiration i. Samtidigt gav vi tips og tricks til opvarmning af taleren og fastholdelse af publikummet.

Ring 4056 2080 eller mail for at høre, hvordan vi kan gøre det også for jeres organisation - det er billigere og mere igangsættende, end man skulle tro. Vi har alt, hvad man skal bruge:

  • Indholdet i form af redskabet The Presentation Preparation Kit, et systematisk forberedelsesredskab. 
  • Redskaberne til at versionere undervisningen til jeres præsentationsopgaver.
  • Professionelt udstyr til billede, lys og lyd.
  • Evnen til at skabe et varieret forløb med brug af speaker i billede, illustrationer, slides, videoindslag, og mange andre raffinimenter - samt et levende samspil med deltagerne.

Tænk, at nå den enkelte, der sidder med sin laptop på et hotelværelse eller foran sin faste skærm på kontoret, og få alle til at bidrage aktivt med synspunkter og gode ideer. Det lærer man af, og man lærer af hinanden.

Oven i købet optages hele forløbet, så det kan ses af både deltagere og dem, der ikke havde muligheden, medens det foregik.